Zoeken naar lhasa hond

   
 
lhasa hond
 
Lhasa apso Wikipedia.
Omdat de Lhasa apso veel haar heeft over het gehele lichaam en omdat de staart, die hoog over de rug wordt gedragen, ook veel beharing heeft, wordt hij ook wel de hond met de twee hoofden genoemd. De Lhasa apso is een oosters hondenras oorspronkelijk afkomstig uit Tibet en men denkt dat het circa 2000 jaar oud is.
google plus
Lhasa Apso Puppies een Tibetaans hondenras lhasa apso pups te koop.
De hond is waakzaam en zelfverzekerd een vrolijke hond die met een ietwat hooghartige houding zonder angst iedereen tegemoet treedt. Het is geen allemansvriend, kan soms terughoudend zijn ten opzichte van vreemde mensen. De Lhasa Apso mag geen angstige nerveuze hond zijn en is geen blaffer.
Taxi Utrecht
Lhasa Apso.
Laat de hond daarom al vroeg wennen aan vreemde geluiden en afwijkende situaties. De Lhasa Apso is een waardige, rustige hond die niet echt geschikt is voor kleine kinderen. Kinderen hebben zelf ook niet zoveel aan de Lhasa Apso, want ze zijn niet erg speels of sportief aangelegd.
seo consultant
Lhasa Apso Honden rassen Honden DierenDokters.
Lhasa's' zijn niet blafferig maar wel degelijk waaks. Een Lhasa is zeker niet geschikt voor iedereen. Een Lhasa Apso is een zeer eigenzinnig hondje. Maar het is ook een hond die zeker niet te breken valt, pogingen daartoe zullen averechts effect hebben.
Lhasa Apso Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
geplaatst op 12 november 2016 1356.: Wat leuk dat jullie een Lhasa krijgen. Het zindelijk worden is ├ęcht per hond verschillend. Als je een tuin hebt waar je hond zo in en uit kan lopen worden ze sneller zindelijk is mijn ervaring.
lhasa apso pups te koop met dik temperament lhasa apso pup Twentsche weide.
lhasa apso kennel Twentsche Weide in Hengelo is een verantwoord fokker van de Lhasa Apso hond, en lhasa apso pup.Met af en toe schitterende gezelschapshonden lhasa, apso pups te koop die gefokt zijn onder voorwaarden van de Raad van Beheer op kynologisch gebied.Het fokbeleid van deze hond waarborgt het geweldige temperament van dit raseventuele, pups zullen dit temperament via de genen erven.
Het karakter van de Lhasa Apso.
Dit karakter komt vooral naar voren bij bezoek, de Lhasa gaat op een afstand de kat uit de boom kijken en bewaakt dan zijn baasje, als het ijs is gebroken, zal de Lhasa Apso ook het bezoek leuk vinden en vraagt dan ook zijn aandacht.
Lhasa Apso Rassen Honden Hondenrassen.
Mijn Lhasa Apso s worden met veel liefde en passie gefokt, de hoge standaard en kwaliteit die ik hanteer is internationaal bekent. Jouw hond, vereniging of bedrijf hier? Wil je een vermelding op deze pagina of je hond laten zien?
Lhasa Apso Hondencentrum.
De Lhasa Apso heeft, zoals zijn afkomst doet vermoeden, Oosterse eigenschappen. Deze hond is wel heel gehecht aan zijn baasje en erg gesteld op contact met het gezin, maar staat wantrouwig ten opzichte van vreemden. Het is een vrolijk en speels hondje dat, niettegenstaande hij maar klein is van gestalte, een stevige wandeling aankan.

Contacteer ons