Meer resultaten voor chi apso hond

   
 
chi apso hond
 
Rasinformatie Lhaso Apso MaxLuna.
De Lhasa Apso is een zeer waakzaam hondje die door zijn enorme beharing ook wel de hond met de twee hoofden wordt genoemd. De Lhasa Apso vindt het heerlijk om aangehaald te worden, maar de meeste laten zich door een vreemde toch niet zomaar aaien.
zoekwoord
Lhasa Apso Honden Page.
Omdat de Lhasa Apso veel haar heeft over het gehele lichaam en de staart, die hoog over de rug wordt gedragen, ook veel beharing heeft, wordt hij ook wel de hond met de twee hoofden genoemd. De Lhasa Apso is een Oosters hondenras oorspronkelijk afkomstig uit Tibet en men denkt dat het circa 2000 jaar oud is.
Taxi Utrecht
Shih Tzu, Levensruimte en gedrag Woefkesranch Putte, Belgie.
De Lhasa Apso en de Pekingees stellen zich wat dat betreft heel wat minder elegant tegenover vreemden op. De Shih Tzu blijft echter hoffelijk, ook al heeft deze eigenzinnige hond natuurlijk zijn voorkeuren en laat hij zijn afkeuring in bepaalde gevallen echt wel blijken.
seo ranking
Lhasa Apso.
De Lhasa Apso is een waardige, rustige hond die niet echt geschikt is voor kleine kinderen. Kinderen hebben zelf ook niet zoveel aan de Lhasa Apso, want ze zijn niet erg speels of sportief aangelegd. Gehoorzaamheid is mogelijk, maar begrensd tot simpele oefeningen.
Lhasa Apso rasbeschrijving Puppies Doggy.net.
Degene die weloverwogen voor een Lhasa Apso gekozen hebben zullen beamen: Eens een Lhasa, altijd een Lhasa! De Lhasa is een vrolijke, zelfbewuste en zeer sportieve hond. Ze kunnen ondanks ondanks hun grootte lange wandelingen maken en zijn tot op zeer hoge leeftijd speels.
Lhasa Apso Puppies een Tibetaans hondenras lhasa apso pups te koop.
Het kopen van dit ras heeft dus voor vele jaren een belangrijke invloed op uw leven. Enkele mogelijk negatieve aspecten zijn Gebondenheid: u kunt uw Lhasa Apso niet overal mee naar toe nemen en de hond kan ook niet te lang alleen thuis zijn.
Lhasa Apso Rassen Hondenplaza.
Populaire hondenrassen: Husky Border Collie Boerboel Shih Tzu Shi Tzu Chow Chow Boxer Jack Russel Cocker Spaniel Boomer Boomers Amerikaanse Bulldog Sharpei Tibetaanse Terrier Keeshondje Cairn Terrier Lhasa Apso Boomer Pup Bouvier Schnauzer Drentse Patrijs Boomer Hond Vlinderhondje Boomer Hondje Duitse Staande Spaanse Waterhond Basenji Markiesje Portugese Waterhond Boxer Hond Whippet Chinese Naakthond Beauceron Dwergschnauzer Dwergkeeshond West Highland White Terrier Jack Russel Terrier Grote Zwitserse Sennenhond Entlebucher Sennenhond American Bulldog Ijslandse Hond Duitse Staande Korthaar Mini Bull Terrier Japanse Spits Galgo.
Lhasa Apso Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
Hij is heel aanhankelijk en erg snel zindelijk. We hopen binnenkort onze tweede Lhasa Apso te kunnen adopteren. geplaatst op 2 september 2011 1715.: sinds gisteren hebben wij een Lhasa-Apso en ik moet zeggen dat wij er direct verliefd op waren. Het is een reu van 10 weekjes en heeft de toepasselijke naam Rakker gekregen. Verder moet hij nog een beetje wennen aan de andere honden, we hebben nl. nog 3 Malthesers maar dat komt wel goed. Ondanks dat hij nog maar 1 dag bij ons is is het een geweldige hond echt super.
Verschil bijShi: tzu, Boomer of Lhasa Apso Dierenforum.
75 Leuk Bevonden.: Lhasa Apso is wat forser dacht ik. Ik denk dat het verder qua karakter allemaal wel aardig overeenkomt. Een boomertje is meestal een kruising van de kleine langharige hondjes zoals de Shitzu en maltezer. Over de overige karaktereigenschappen kan ik helaas weinig zeggen. Ik denk dat dat helemaal aan de hond zelf ligt en aan de opvoeding.

Contacteer ons