Resultaten voor apso hond

   
 
apso hond
 
Lhasa Apso Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
De Lhasa Apso vindt het heerlijk om te spelen en is vrij onstuimig. De Lhasa is een uitstekend appartement en flat bewoner. Leeftijd: 12 14 jaar. Schofthoogte: 25-28 cm. Gewicht: 4-7 kg. Atopie Oogontsteking Oorontsteking Nierinsufficiƫntie. Vergelijkbaar Vergelijkbare honden. Standpunt Moorlag PvdA: Fokverbod voor vechthonden. Grappige wereldrecords met de hond in de spotlight.
VPN
Lhasa Apso.
Meer weten over het verschil tussen een stamboomhond en een look-alike kijk op de pagina Waarom een stamboomhond? Kleine, overvloedig behaarde hond, iets langer dan hoog, met een hooghartige uitstraling. Vlot, kwiek gangwerk. Ze hebben een l ange, zware, recht afhangende, harde bovenvacht en matige ondervacht. Alle kleuren zijn toegestaan, ook twee en meerkleurig, behalve chocoladebruin. De schofthoogte van de Lhasa Apso ligt rond de 25 cm.
uitschuifbare ladder
Lhasa Apso Honden rassen Honden DierenDokters.
Dat lukt niet met drillen, wel met wederzijds respect. De Lhasa Apso is een vrij kleine, langharige hond met een waardige uitstraling. De Lhasa Apso is wat langer dan hoog. Hij draagt de staart over de rug en heeft een uitgesproken waardige houding.
douane
Lhasa Apso Puppies een Tibetaans hondenras lhasa apso pups te koop.
De hond is waakzaam en zelfverzekerd een vrolijke hond die met een ietwat hooghartige houding zonder angst iedereen tegemoet treedt. Het is geen allemansvriend, kan soms terughoudend zijn ten opzichte van vreemde mensen. De Lhasa Apso mag geen angstige nerveuze hond zijn en is geen blaffer.
airbnb amsterdam
Lhasa apso Wikipedia.
Omdat de Lhasa apso veel haar heeft over het gehele lichaam en omdat de staart, die hoog over de rug wordt gedragen, ook veel beharing heeft, wordt hij ook wel de hond met de twee hoofden genoemd. De Lhasa apso is een oosters hondenras oorspronkelijk afkomstig uit Tibet en men denkt dat het circa 2000 jaar oud is.
Lhasa Apso.
Laat de hond daarom al vroeg wennen aan vreemde geluiden en afwijkende situaties. De Lhasa Apso is een waardige, rustige hond die niet echt geschikt is voor kleine kinderen. Kinderen hebben zelf ook niet zoveel aan de Lhasa Apso, want ze zijn niet erg speels of sportief aangelegd.
lhasa apso pups te koop met dik temperament lhasa apso pup Twentsche weide.
lhasa apso kennel Twentsche Weide in Hengelo is een verantwoord fokker van de Lhasa Apso hond, en lhasa apso pup.Met af en toe schitterende gezelschapshonden lhasa, apso pups te koop die gefokt zijn onder voorwaarden van de Raad van Beheer op kynologisch gebied.Het fokbeleid van deze hond waarborgt het geweldige temperament van dit raseventuele, pups zullen dit temperament via de genen erven.
Lhasa Apso Rassen Honden Hondenrassen.
Mijn Lhasa Apso s worden met veel liefde en passie gefokt, de hoge standaard en kwaliteit die ik hanteer is internationaal bekent. Jouw hond, vereniging of bedrijf hier? Wil je een vermelding op deze pagina of je hond laten zien?
Lhasa Apso Hondencentrum.
De Lhasa Apso heeft, zoals zijn afkomst doet vermoeden, Oosterse eigenschappen. Deze hond is wel heel gehecht aan zijn baasje en erg gesteld op contact met het gezin, maar staat wantrouwig ten opzichte van vreemden. Het is een vrolijk en speels hondje dat, niettegenstaande hij maar klein is van gestalte, een stevige wandeling aankan.

Contacteer ons