Zoeken naar apso hond

   
 
apso hond
 
Lhasa Apso.
Meer weten over het verschil tussen een stamboomhond en een look-alike kijk op de pagina Waarom een stamboomhond? Kleine, overvloedig behaarde hond, iets langer dan hoog, met een hooghartige uitstraling. Vlot, kwiek gangwerk. Ze hebben een l ange, zware, recht afhangende, harde bovenvacht en matige ondervacht. Alle kleuren zijn toegestaan, ook twee en meerkleurig, behalve chocoladebruin. De schofthoogte van de Lhasa Apso ligt rond de 25 cm.
leifheit vloerwisser
Lhasa Apso Karakter, opvoeden, gedrag en meer op Startpunthonden.
Hij is heel aanhankelijk en erg snel zindelijk. We hopen binnenkort onze tweede Lhasa Apso te kunnen adopteren. geplaatst op 2 september 2011 1715.: sinds gisteren hebben wij een Lhasa-Apso en ik moet zeggen dat wij er direct verliefd op waren. Het is een reu van 10 weekjes en heeft de toepasselijke naam Rakker gekregen. Verder moet hij nog een beetje wennen aan de andere honden, we hebben nl. nog 3 Malthesers maar dat komt wel goed. Ondanks dat hij nog maar 1 dag bij ons is is het een geweldige hond echt super. E-mail deze wordt niet gepubliceerd. Anti-spam: Waar gaat deze website over: honden, paarden of olifanten.
Consult
Lhasa Apso Honden Page.
Omdat de Lhasa Apso veel haar heeft over het gehele lichaam en de staart, die hoog over de rug wordt gedragen, ook veel beharing heeft, wordt hij ook wel de hond met de twee hoofden genoemd. De Lhasa Apso is een Oosters hondenras oorspronkelijk afkomstig uit Tibet en men denkt dat het circa 2000 jaar oud is.
velux
Lhasa Apso Kennel Karakter van lhasa apso Twentsche weide.
Door middel van herhalen, en de hond steeds weer opnieuw iets aanbieden bereik je vlug resultaat want een lhasa apso leert snel vanwege zijn hoge mate van intelligentie in zijn karakter waarover hij beschikt.Dit maakt het elke keer weer leuk om met hem te spelende, Lhasa Apso karakterde, hond zal zich uiten door waardering te laten zien.
bokshandschoenen
Rasinformatie Lhaso Apso MaxLuna.
De Lhasa Apso is een zeer waakzaam hondje die door zijn enorme beharing ook wel de hond met de twee hoofden wordt genoemd. De Lhasa Apso vindt het heerlijk om aangehaald te worden, maar de meeste laten zich door een vreemde toch niet zomaar aaien.
Lhasa apso Wikipedia.
Omdat de Lhasa apso veel haar heeft over het gehele lichaam en omdat de staart, die hoog over de rug wordt gedragen, ook veel beharing heeft, wordt hij ook wel de hond met de twee hoofden genoemd. De Lhasa apso is een oosters hondenras oorspronkelijk afkomstig uit Tibet en men denkt dat het circa 2000 jaar oud is.
Lhasa Apso Honden rassen Honden.
Dat lukt niet met drillen, wel met wederzijds respect. De Lhasa Apso is een vrij kleine, langharige hond met een waardige uitstraling. De Lhasa Apso is wat langer dan hoog. Hij draagt de staart over de rug en heeft een uitgesproken waardige houding.
lhasa apso pups te koop met dik temperament lhasa apso pup Twentsche weide.
lhasa apso kennel Twentsche Weide in Hengelo is een verantwoord fokker van de Lhasa Apso hond, en lhasa apso pup.Met af en toe schitterende gezelschapshonden lhasa, apso pups te koop die gefokt zijn onder voorwaarden van de Raad van Beheer op kynologisch gebied.Het fokbeleid van deze hond waarborgt het geweldige temperament van dit raseventuele, pups zullen dit temperament via de genen erven.
Lhasa Apso Rassen Honden Hondenrassen.
EL Minjas Lhasa Apso kennel. Mijn Lhasa Apso s worden met veel liefde en passie gefokt, de hoge standaard en kwaliteit die ik hanteer is internationaal bekent. Jouw hond, vereniging of bedrijf hier? Wil je een vermelding op deze pagina of je hond laten zien?

Contacteer ons