Meer resultaten voor mechelse herder kennel

   
 
mechelse herder kennel
 
KEPA kennels.
Welkom bij KEPA kennels. KEPA kennels is gespecialiseerd in het fokken van zwarte karaktervolle Mechelse Herders voor het KNPV trainings programma. Welcome at KEPA kennels. KEPA kennels is specialised in breeding black Malinios with the character for the KNPV training program.
Mechelen
Mechelse Herder informatie over de Mechelse Herder Royal Canin.
Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Mechelse Herder fokker of kennel. Heb je al een Mechelse Herder pup in huis. Weet waar je op moet letten en geef jouw pup de beste voeding op maat.
deken
Mechelse herder kennel regulus.
Mechelse herder kennel Regulus. Ik heb niet alle uitslagen dus mocht jouwe er niet bij staan laat het me even weten. Ik wens jullie veel plezier en succes met jullie honden. Haranca's' dochter LaraBo Regulus 16 weken oud. Volg ons op.
taxi
van Keyana Mechelseherderkennel van Keyana.
Onze passie is de mechelse herder. Het fokken en werken met deze honden is voor ons een belevenis. Gezondheid staat voorop, want alleen gezonde honden kunnen top prestaties leveren. Wij bewaken onze lijnen met zorg, waar een volle beet vereist is.
Mechelse Mechelse Herder Herder Kennel Kennel Ot Ot t t Blomen Blomen Hofk. Hofk.
Of Nani's' Eyes Mechelse Herder Kennel.
Op de website van Mechelse Herder Kennel Of Nani's' Eyes. Op onze site vindt u informatie over ons en onze Mechelse Herder Kennel. De site zal regelmatig bijgewerkt worden. Collage van een geslaagde dag! 05-10 Website weer nagenoeg helemaal bijgewerkt.
Welkom op onze website.
Via deze site willen we U laten kennis maken met onze honden en mechelse herder werkhonden kennel of Greydon. Ook komen hierop onze nesten te staan, die bij ons geboren zijn. Tevens houden we U zoveel mogelijk op de hoogte van de vorderingen van de pups geboren binnen onze mechelse herder kennel, middels foto's' en resultaten.
Perle de Tourbire Waarom de Mechelse Herder?
In aanvang bezocht hij ook regelmatig tentoonstellingen om ook op die manier zoveel mogelijk kennis over het ras te vergaren. Als" ik op zo'n' tentoonstelling keek naar de kop van een Mechelse Herder, zag ik een fantastische expressie die ik bij geen enkele andere hond aantrof, ook niet bij een Duitse Herder.
Werkhondenkennel van Rosan.

Contacteer ons