Zoeken naar lhasa apso x maltezer

   
 
lhasa apso x maltezer
 
Verschil bijShi: tzu, Boomer of Lhasa Apso Dierenforum.
75 Leuk Bevonden.: Lhasa Apso is wat forser dacht ik. Ik denk dat het verder qua karakter allemaal wel aardig overeenkomt. Een boomertje is meestal een kruising van de kleine langharige hondjes zoals de Shitzu en maltezer. Over de overige karaktereigenschappen kan ik helaas weinig zeggen.
leifheit vloerwisser
Castor Maltezer X Lhasa Apso.
Castor is een Maltezer x Lhasa Apso en is 4 maart 2005 bij ons gekomen met 8 weken. Het is de hond van mijn vader maar is het liefje van mijn moeder. Castor is een spontaan leuk maar ook jaloers hondje.
wk sprint schaatsen
Boomer pups kruising maltezer Twentsche weide.
Oorspronkelijk was deze combinatie Maltezer x Shih Tsu. Meerdere combinaties om pups te krijgen zijn mogelijk, waaronder Maltezer x lhasa apso. Wij kruisen boomer pups niet altijd daarom hebben we soms zuivere Lhasa Apso honden. Wij hebben meestal boomer tussen mix Maltezer x Lhasa Apso.
Mediamarkt
Boomer pup, kruising Lhasa Apso met Maltezer Plazilla.com.
Verder is het bij het onderhouden van je Lhasa Apso x Maltezer prettig om hem vaak te kammen en de haren bij zijn ogen regelmatig weg te knippen. In bad gaat onze boomer nog niet, maar 1x in de zoveel tijd is het wel mogelijk.
gu10 led dimbaar
De Lhasa apso en maltezer.
Ze zijn stil, vredig en voelen zich het prettigst als hun omgeving prettig en veilig is, zeker met een bot in de buurt. Tweeling 21 mei-20 juni. De tweeling Lhasa is een levendige hond die zich overal aanpast, ongeacht de situatie.
Vind lhasa apso in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
En ben heel lief voor teefjes. Ik ben kruizing shih tzu x lhasa apso. Dekgarantie: als ze leeg is krijg ze volgend keer gratis! Wel op tijd door. Gezocht: Boomer / Shih-tzu / Lhasa Apso dekreu. Gezocht: mooie, lieve maar vooral gezonde dekreu. Mag een boomer liever geen kruising maltezer, shih-tzu of lhasa apso zijn.
Puppyplaats.nl Leuke pups van MALTEZER met LHASA APSO! Boomers Kruising: Bastaard x Bastaard pups.
Bastaard x Bastaard. Leuke pups van MALTEZER met LHASA APSO! 2932 x bekeken sinds 16 jan. 2018 om 1939.: Sinds 16 jan. 2018 om 1939.: Leuke pups van MALTEZER met LHASA APSO! 2932 x bekeken sinds 16 jan. 2018 om 1939.:

Contacteer ons