Resultaten voor zwarte lhasa apso

   
 
zwarte lhasa apso
 
Lhasa apso.
Hij heeft een zwarte neus en donkerbruine ogen. Zijn staart is gepluimd en staat rechtop, met een deel dat hangt over zijn rug. Hij heeft een gestrekt hoofd, zijn neuslengte is dus een derde van de totale schedellengte. De Lhasa paso is compact gebouwd en zijn lichaam is goed ontwikkeld. De Lhasa apso staat bekend voor zijn uitstekend en scherp gehoor.
sea betekenis
Dolma Mani Lhasa Apso Belgium.
Dolma Mani Lhasa Apso s. Specifieke zwarte maskers en Dolma Mani's' Lhasa Apso s. Vacht: De Lhasa Apso heeft een lange harde stevige, en rechte vacht met middelmatige ondervachtnog, wollig of zijde-achtig.Een goed onderhouden vacht is een juweel voor het oog!
witgoedhandel-dezwaan.nl
tsha-li-lhasa-apso.be / Tsha-li / Houthulst Ras.
Hoe de naam Lhasa Apso is ontstaan, is niet helemaal duidelijk. Lhasa is de hoofdstad van Tibet, maar Apso kan komen van rapso, wat zou wijzen op de kleine langharige Tibetaanse geit, of het komt van abso, wat zoveel betekent als met haar overdekt.
lhasa-apso-newssite.
Lhasa apso Wikipedia.
Eén keer per week borstelen volstaat als de Lhasa apso een goede vacht heeft, heeft de Lhasa apso echter een wollige of zijdeachtige beharing dan zal deze wel klitten. De Lhasa apso mag alle kleuren hebben behalve de leverkleur, met daarbij een goed ontwikkeld zwart pigment, dus zwarte neus, lippen en oogleden.
Vandorlenka.
Hij is niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze website. Samensteller aanvaardt tevens geen aansprakelijkheid voor informatie, die door derden is ingebracht. Webmaster Jean Pierre Van Assche 2004. Start Hoe het begon Landen Foto's' bouvier Allerlei De winkel Vers vlees vandorlenka De kennel Dekreu Bouvier pups Lhasa apso Links.
Shih tzu WOEF.
Had je toch meer interesse in een lhasa apso? Dan is diezelfde pup plots een lhasa apso. Naarmate het dier ouder wordt, zal het diertje geen van beiden blijken te zijn, maar wel een cocktail waarvan de ingrediënten onbekend zijn. Hoofd: Rond en breed hoofd met een korte vierkante snuit. Hij heeft een uitgesproken baard en snor. Oren: Grote oren met hangende oorlellen. De oren worden vallend gedragen en zijn stevig behaard zodat het lijkt alsof ze overgaan in het haar van de nek. Neus: Zwarte of leverkleurige neus, die recht of lichtoplopend is me een vooruitstekende neuspunt wipneus.
Lhasa Apso Hondencentrum.
Training Lhasa Apso. Verwacht geen extreme gehoorzaamheid van de Lhasa Apso. Oosterse rashondjes zijn daarvoor iets te eigenwijs. Let er dus op dat u niet te hard bent, anders kruipt de Lhasa Apso verongelijkt in een hoekje weg. Wees positief als het diertje iets begrijpt en goed uitvoert.
Lhasa apso pups te koop lhasa apso pups te koop aangeboden lhasa apso pups.
BICHON FRISE PUPS. CAIRN TERRIER PUPS. CHINESE NAAKTHOND PUPS. FRANSE BULLDOG PUPS. JACK RUSSELL PUPS. LHASA APSO PUPS. MOPS PUPS BEIGE. MOPS PUPS ZWARTE. SHIH TZU PUPS. TECKEL PUPS LANGHARIGE. TECKEL PUPS RUWHARIGE. TECKEL PUPS KANINCHEN. WEST HIGHLAND WHITE TERRIER PUPS.

Contacteer ons