Op zoek naar lhasa apso fokkers nederland?

   
 
lhasa apso fokkers nederland
 
Lhasa Apso Kennel EL Minja's.'
Topfokker de wereldberoemde Lhasa Apso kennel in Nederland heeft soms Lhasa Apso puppies te koop en puppy foto's' beschikbaar op de website. honden kennel en fokker in Nederland links. lhasa apso, honden, lhasa apso kennel lhasa, apso fokker, lhasa apso puppies te koop.
SEO and SEA
Lhasa Apso Puppies een Tibetaans hondenras lhasa apso pups te koop.
Wij fokken uitsluitend met vriendelijke ouders en EL Minjas heeft al decennia een DNA profiel bij de Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland, ERE lid van de rasvereniging Lhasa Apso Club Nederland. Fokster Sylvia is de meest onderscheiden Lhasa Apso fokker in de Benelux!
huet wine
Lhasa Apso Club Nederland.
Zij en andere fokkers hebben er voor gezorgd dat de Lhasa Apso in Nederland een bestaan heeft gekregen. In de beginjaren was het aantal fokkers erg beperkt maar de laatste jaren zijn velen bijgekomen en heeft tot op heden geen eigen rasvereniging gehad.
https://www.cm.limo/en/
lhasa apso pups te koop met dik temperament lhasa apso pup Twentsche weide.
aangesloten bij de eerste gezelschapshonden club Nederland. Lhasa Apso Kennel voor lhasa apso pups met lhasa apso temperament. vitale lhasa apso pups te koop met stamboom uit gezonde combinatie. lhasa apso pups uit geschikte lhasa apso hond van lhasa apso Fokker.
www.led-verlichting.org
Lhasa-apso Honden 2dehands.be.
prachtige lhasa apso pups st st hub dna getest. geb 29 januari 2018 lhasa apso pups 3 reutjes roodbruin gechipt ontwormd gevacineerd dna getest ouders getest op erfelijke oog afwijkingen all. 17 februari 2018 1133: Leopoldsburg Heppen. Lhasa apso ros bruin.
tsha-li-lhasa-apso.be / Tsha-li / Houthulst Home.
Onze eerste Lhasa Apso kochten we bij particulieren: een teefje, Aïcha. Alleen haar moeder had een stamboom, dus hadden de pupjes uit haar nest er geen. Geprikkeld door de nieuwsgierigheid om meer over dit ras te weten te komen, brachten we een bezoek aan de Eurodogshow in Kortrijk. Daar zagen we hoe ervaren fokkers hun hondjes mooi toiletteerden om daarna met hun sierlijke pareltjes de ring in te gaan. hopend op een eerste plaats. Toen dachten we: waarom ook niet met Aïcha? In België is het toegelaten te showen met een hond zonder stamboom. Haar eerste schoonheidswedstrijd was in Mechelen. Aïcha deed het heel goed in de ring, was verschillende keren eerste en behaalde een paar keer CAC en CACIB. Omwille van haar goede resultaten, vroegen we een RISH-stamboom aan bij de KKUSH. Na enige tijd zijn we echter gestopt omdat Aïcha geen aanspraak maakte op een kampioenstitel met haar RISH-stamboom. Toch hadden we de smaak te pakken en besloten op zoek te gaan naar een Lhasa met stamboom. We kwamen terecht in Nederland, bij de kennel From" the Himalaya-Hill's, bij Leoni van Denderen.
Lhasa-Apso.Be is Topfokker van Lhasa Apso.
Lhasa Apso pups te koop Pupinformatie.
De Lhasa Apso Club Nederland biedt pupinformatie aan door middel van vermelding nestjes. De nestjes met puppy's' die op deze pagina vermeld worden zijn gecontroleerd en goedgekeurd, conform de reglementen van de Lhasa Apso Club Nederland en de Raad van Beheer op kynologisch gebied in Nederland. Verwacht begin 2018 pups bij ons ERE lid Mevr S van Tatenhove van Roosenbroek, Kennel EL Minja's., Lhasa Apso website of Tel: 06 39 19 78 82. Op zoek naar een pup? Vaak is het erg moeilijk om aanbiedingen van fokkers in tijdschriften of op internet kritisch te beoordelen en om het kaf van het koren te scheiden.

Contacteer ons