Resultaten voor maltezer lhasa apso

   
 
maltezer lhasa apso
 
Het HondenForum Bekijk onderwerp verschil tussen Shih Tzu en Lhasa Apso.
Ten eerste is volgens de rasstandaard de Lhasa Apso kleiner dan de Shih tzu. Buiten het feit dat een shih tzu en zachtere vacht heeft zijdeachtig en de lhasa apso een hardere stuggere vacht heeft heeft de shih tzu een heel ander hoofd verhouding.
bewakingscamera
Boomer pup, kruising Lhasa Apso met Maltezer Plazilla.com.
Verder is het bij het onderhouden van je Lhasa Apso x Maltezer prettig om hem vaak te kammen en de haren bij zijn ogen regelmatig weg te knippen. In bad gaat onze boomer nog niet, maar 1x in de zoveel tijd is het wel mogelijk.
optrekkend vocht bestrijden
Verschil bijShi: tzu, Boomer of Lhasa Apso Dierenforum.
75 Leuk Bevonden.: Lhasa Apso is wat forser dacht ik. Ik denk dat het verder qua karakter allemaal wel aardig overeenkomt. Een boomertje is meestal een kruising van de kleine langharige hondjes zoals de Shitzu en maltezer. Over de overige karaktereigenschappen kan ik helaas weinig zeggen.
Taxi Utrecht
Lhasa apso Wikipedia.
Bichon frisé Bolognezer Bostonterriër Cavalier King Charles-spaniël Chihuahua Chinese gekuifde naakthond Coton de Tuléar Épagneul nain continental Franse buldog Franse poedel Griffon Belge Griffon Bruxellois Havanezer Japanse spaniël King Charles-spaniël Kromfohrländer Leeuwhondje Lhasa Apso Maltezer Markiesje Mopshond Pekingees Petit Brabançon Russische toyterriër Shih tzu Tibetaanse spaniël Tibetaanse terriër.
boomer pups Twentsche weide.
de boomer is door ons zelf in huiselijke kring gefoktgeboren, en opgegroeid.Voor het merendeel houden wij de boomer mix tussen Maltezer en Lhasa Apso of Shih Tzu X Lhasa Apso aanomdat, dit type gezelschapshondje van een sociaal en vriendelijk karakter getuigen zodat ze in elk gezin en huishouden geplaatst kunnen worden.Uit bovenstaande combinatie wordt de middenslag Boomer geboren.
Lhasa apso, de kleine zwijgzame vriend Dier en Natuur: Huisdieren.
Overigens was er vroeger een splitsing tussen de grote apso en de kleine apso. De grote apso is de Tibetaanse terriër geworden en de kleine apso is de lhasa apso geworden. Verder zijn er nogal wat mensen die geloven dat de lhasa apso de reïncarnatie van de monnik is.
Puppyplaats.nl Leuke pups van MALTEZER met LHASA APSO! Boomers Kruising: Bastaard x Bastaard pups.
Bastaard x Bastaard. Leuke pups van MALTEZER met LHASA APSO! 4714 x bekeken sinds 16 jan. 2018 om 1939.: Sinds 16 jan. 2018 om 1939.: Leuke pups van MALTEZER met LHASA APSO! 4714 x bekeken sinds 16 jan. 2018 om 1939.:
De maltezer Lhasa Apso van Jonet MAX Magazine. De maltezer Lhasa Apso van Jonet MAX Magazine.
Na Chico viel ik voor een Maltezer Lhasa Apso, deze schat dus, zegt Jonet Uriot 66, wijzend op het witte hondje op haar schoot. Daarom heb ik m maar Pulga genoemd, dat is Spaans voor vlo. Zo gaan we door op de Zuid-Europese toer, want Chico betekent jongen in t Spaans.
Castor Maltezer X Lhasa Apso.
Castor is een Maltezer x Lhasa Apso en is 4 maart 2005 bij ons gekomen met 8 weken. Het is de hond van mijn vader maar is het liefje van mijn moeder. Castor is een spontaan leuk maar ook jaloers hondje.

Contacteer ons