Resultaten voor lhasa apso met stamboom sint hubertus

   
 
lhasa apso met stamboom sint hubertus
 
Officiele site van de Tibetaanse Rassenclub van Belgiƃ vzw Links/Liens.
Iedere fokker die hier wordt vermeld, is lid van onze club TRC. De fokker is verplicht om zijn honden te fokken uitsluitend met stambomen en volgens het Fokreglement en voorwaarden van de. Koninklijke Kynologische Maatschappij Sint Hubertus K.M.S.H. of Kynologisch autoriteit in het land van zijn legaal verblijf. Kennel Tibetan Spaniel PUL-I-KMUMRI. 31036 537 45 97 Nederland. E-mail: email protected. Kennel Lhasa Apso DOLMA MANI.
Tracker
Lhasa Apso kennel EL Minja's' Lhasa Apso informatie EL Minja's' Honden rassen en honden foto's.'
Voor referenties kijk op. Voor ons staat een GEZONDE Lhasa Apso met een vrolijk karakter voorop! Puppies heb ik soms beschikbaar, reserveren gewenst. Ruim 30 jaar ben ik lid van de Koninklijke Maatschappij Sint Hubertus. De geschiedenis van EL Minja's' Lhasa Apso kennel begint in 1970, in die dagen fokte ik Afghaanse windhonden en ontmoette mijn toekomstige echtgenoot Frank bij het bezoeken van hondententoonstellingen in Europa.
optrekkend vocht buitenmuur
Over de Lhasa Apso honden EL Minja's' Team Lhasa Apso kennel.
Ere onderscheiding in Goud van de Koninklijke Kynologie Sint Hubertus. Gouden Ere-speld van de Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland. contacteer ons via onderstaande mogelijkheden. puppy pagina klik hier! Tel: 06-39197882 of email. een nestje lhasa apso pups geboren met schitterende lhasa apso kenmerken. de, jonge hondjes worden met liefde hier in de woonkamer opgevoed., een lhasa apso pup krijgt de volledige aandacht. Wij zijn gepassioneerd liefhebber van de Tibetaanse lhasa apso hond en vanzelfsprekend onze lhasa apso puppies., we mogen stellen dat het mooie ras met zijn lhasa apso temperament een speciale plek heeft gekregen binnen ons hele gezin. lhasa apso kennel EL Minja's' in Walsoorden is een verantwoord fokker van de Lhasa Apso hond, en lhasa apso pup. Met af en toe schitterende gezelschapshondenlhasa, apso pups te koop die gefokt zijn. onder voorwaarden van de Raad van Beheer op kynologisch gebied. De Lhasa Apso Club Nederland met uitzonderlijk goed fokbeleid. Onze honden waarborgen een geweldige temperament wat hoort bij dit ras. Onze Lhasa Apso honden zijn bij ons in de woonkamer lhasa apso pups met stamboom geboren.,
Taxi Utrecht
Lhasa Apso Puppies te koop.
Ik ben onderscheiden met de Gouden ERE-SPELD der kynologie en lid van de Koninklijke Kennelcub Cynophilia. ERE-lid van de Lhasa Apso Club Nederland en ZVKC onderscheiden met Goud door de Koninklijke Unie St Hubertus. meest onderscheiden Lhasa Apso fokster in de Benelux!
lhasa apso pups te koop met dik temperament lhasa apso pup Twentsche weide.
mooie lhasa apso pups met stamboom bij Fokker van de lhasa apso pup. Hier onder ziet u onze Lhasa Apso hondjes als pup. Lhasa Apso Kennel Lhasa Apso Puppies Vacht en voeding. lhasa Apso lhasa Apso verzorging Lhasa Apso Puppy.
Lhasa-apso Honden 2dehands.be.
datum recent datum recent. Ook hier staan met uw zoekertje? Lhasa Apso reutje te koop. De Lhasa heeft een karakter die trots afstandelijk intelligent is. De Lhasa is zo wel geschikt als gezelschaps en als waakhond. gisteren 2016: Asse Zellik. Lhasa apso pup.

Kennel Mi-Amor is een verantwoordelijke keuze voor een gezonde en lieve Lhasa Apso. Onze puppies worden in huiselijke kring grootgebracht met kinderen, ze worden gevaccineerd en gechipt en hebben allen een stamboom St-Hubertus. Al onze lhasas zijn DNA getest. Copyright: Op het al materiaal op deze website geldt een copyright.
Lhasa Apso Fokkers / Kennels.
Dolma Mani is een kleine selectieve kennel die zich toelegt op het fokken van het originele en oude type lhasa Momenteel hebben we een prachtig nestje uit Multikampioenen De pups hebben een officiele stamboom van de KMS ST.Hubertus ten allertijde zijn de lhasa's' te bezichtigenaltijd, welkom groeten Monique. Kennel EL Minja's' Lhasa Apso. Kennelnaam EL: Minjas Lhasa Apso. Naam SHM: van Tatenhove van Roosenbroek. Adres Zeedijk: 12. Postcode en woonplaats 4588: RG Walsoorden. Telefoonnummer 0639197882: / 0114682607. Lid van een RasverenigingJa.: E-mail: Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Website adres: http//www.el-minjas.com.: EL Minja's' is een Exclusieve Lhasa Apso Topkennel in Nederland, die al vele generaties erfelijkheid onderzoek verricht en zich zelfstandig uitsluitend bezighoud met succesvol kwaliteit fokkerij.

Contacteer ons