Resultaten voor lhasa apso karakter

   
 
lhasa apso karakter
 
Lhasa Apso.
Kinderen hebben zelf ook niet zoveel aan de Lhasa Apso, want ze zijn niet erg speels of sportief aangelegd. Gehoorzaamheid is mogelijk, maar begrensd tot simpele oefeningen. Het samenwerkingsinstinct is namelijk niet erg sterk ontwikkeld bij de Lhasa Apso. De aanstaande Lhasa Apso eigenaar dient rekening te houden met zijn mystieke karakter.
VPN
Lhasa apso Wikipedia.
Eén keer per week borstelen volstaat als de Lhasa apso een goede vacht heeft, heeft de Lhasa apso echter een wollige of zijdeachtige beharing dan zal deze wel klitten. De Lhasa apso mag alle kleuren hebben behalve de leverkleur, met daarbij een goed ontwikkeld zwart pigment, dus zwarte neus, lippen en oogleden.
lijstenmakerij
Lhasa Apso Kennel Karakter van lhasa apso Twentsche weide.
Deze dappere kleine gezelschapshond uit Tibet heeft een mooi Lhasa Apso karakter en is ontzettend moedig en onbevreesd.Voor zijn eigenaar zal hij alles doen hij gaat hiervoor door het vuur.Doordat de lhasa apso stoutmoedig kan zijn, maakt het een ware vriend voor het leven, heb je eens een lhasa, dan wil je niets anders dan een lhasa apso.
was droog combi
Lhasa Apso Honden rassen Honden.
Hij werd ook beschouwd als geluksbrenger. De Lhasa Apso is een gezelschapshond. Het karakter van de Lhasa Apso is typisch Tibetaans: zelfbewust en wat afstandelijk naar vreemden, trots en humoristisch en enigszins hooghartig. Het zijn vrolijke en speelse honden die uiterst sportief zijn en graag meegaan naar allerlei activiteiten.
koop-een-partytent.be
Lhasa Apso Rassen Honden Hondenrassen.
Het is een oosters ras, wat soms afstandelijk voor vreemden kan zijn, is harmonieus, stevig van bouw, zwaar behaard met lange haren van een harde structuur. De Lhasa Apso heeft een vrolijk en zelfbewust karakter soms afstandelijk, veelal de kat uit de boom kijkend.
Lhasa Apso Honden Page.
Annigje Schneider-Louter zij fokte onder de kennelnaam van" de Warwinckel" en kan de pionier genoemd worden van de Lhasa Apso, zij haalde de eerste honden uit Engeland en België.op internet is info over haar te vinden. Karakter van de Lhasa Apso.
Lhasa Apso.
De Lhasa Apso Club Nederland en Pekingees en Dwergspaniel Club verplichten het ECVO-oogonderzoek, dit onderzoek wordt door de Eerste Gezelschapshondenclub Nederland alleen geadviseerd. Voor het verenigingsfokreglement en meer informatie kan er contact worden opgenomen met de rasverenigingen. FCI groep 9: Gezelschapshonden.
Lhasa apso, de kleine zwijgzame vriend Dier en Natuur: Huisdieren.
Hondenras: Lhasa Apso Dit Oosterse hondenras afkomstig uit Tibet wordt kleinschalig gefokt in Nederland en België als gezelschapshond. Rashond: Shih Tzu Deze relatief kleine hond loopt al wat jaren mee en wint aan populariteit. Mogelijk heeft dit met het karakter te maken.
Lhasa Apso Karakter, opvoeden, gedrag en meer op Startpunthonden.
De Lhasa Apso is ontstaan in Tibet en werden alleen gefokt door heilige mannen en edelen. Men dacht dat dit ras geluk zou brengen en daarom werd dit ras als heilig beschouwd. Om deze reden werden de Lhasa meer dan 2000 jaar gebruikt als waakhond in de kloosters.

Contacteer ons