Resultaten voor witte herder kennel

   
 
witte herder kennel
 
Fan Sjonah-Mae Zwitserse Witte Herders.
ZWITSERSE WITTE HERDER WHITE SWISS SHEPHERD BERGER BLANC SUISSE. een fantastische gezinshond een prachtige verschijning een geweldig fijn karakter. Onze 4 witte kanjers: Niemo voor Sjonah rechts Ayura links Leroy midden achter. KENNEL FAN SJONAH-MAE ZWITSERSE WITTE HERDERS Niets van deze website mag zonder welke vorm van toestemming worden gekopieerd gebruikt Copyrights reserved Webdesign door O-W Design.
betsson casino
Home Misthy's' Friends.
Zwitserse witte herder kennel Misthy's' Friends is een Zwitserse witte herder kennel, waar de honden in huiselijke kring verblijven. Hierdoor krijgen ze een goede band met mens en dier. Onze Zwitserse witte herder roedel bestaat op dit moment uit onze teven Char Merel, Enjoy, Heaven, Lotus Lola en Nikita en onze reuen Easy en Nio.
building
Zwitserse Witte Herdershond kennels in Nederland Doggo.nl.
Groot liefhebber en kleinschalige fokker van Zwitserse Witte Herders. Hondenfokker Meer info. Erijane Witte Herder Kennel. Witte Duitse Herdershond. Hondenfokker Meer info. Zwitserse Witte Herder Kennel Misthy's' Friends. Schoolstraat 13 2211 EA Noordwijkerhout. Kennel Witte Herder / White Swiss Shepherd Dog.
Taxi Utrecht
Pups.
Wij zijn ervan overtuigd dat wanneer uw schattige, humoristische, dartelende witte bolletje met zijn zwarte kraaloogjes, buitelend over zijn eigen pootjes zich in uw armen stort, het moment is aangebroken waarop ook u besmet wordt met het Witte Herder virus zoals velen u zijn voor gegaan!
index. Zwitserse Witte Herder kennel CRYSTAL MOON. index.
Wij fokken af en toe met veel passie voor het ras een nestje pups uit weloverwogen en goedgekeurde combinaties. Wij zijn aangesloten bij de RZWH. Ook dekreuen aanwezig. 2 MAART 2018. Nieuwe nestplanning 2018. Djazz x Magic. Foto gemaakt tijdens de puppytest.
Erijane witte herder kennel Erijane.
Witte Herder Kennel. Witte herders in het water. Witte herder pup. Witte herders in de sneeuw. Erijane witte herder kennel. Welkom bij de grote hobby van Erik en Janet Zuidema. De website is onlangs geheel vernieuwd en we hopen dat u deze met veel plezier zult doorlezen.
WITTE HERDER PUPS Zwitserse Witte Herder Erkend Fokker.
Vivid Daydream is geregistreerd en erkend officieel Zwitserse Witte Herder kennel en fokker aangesloten bij de Raad van Beheer / FCI Nederland. Wij fokken echter met strengere normen en waarden dan de regels voorschrijven. En in de eerste plaats voor onszelf.
Of Kimberly's' Pride.
ZWITSERSE WITTE HERDERS OF KIMBERLYS PRIDE. In dit web kunt u kennis maken met ons en onze honden. In onze bijzonder uitgebreide Bibliotheek vindt alle i nformatie betreffende het ras: D e Zwitserse Witte Herder. Alles wat u altijd al wilde weten.
ZWHVN Zwitserse Witte Herder Vereniging Nederland.
De vereniging heeft ten doel het bevorderen van het fokken en veredelen van en de liefhebberij in het ras, fokkers en liefhebbers van het ras te verenigen en de belangen te behartigen van het ras en de eigenaren van de Zwitserse Witte Herder.

Contacteer ons