Resultaten voor witte herder kennel

   
 
witte herder kennel
 
index. Zwitserse Witte Herder kennel CRYSTAL MOON. index.
Wij fokken af en toe met veel passie voor het ras een nestje pups uit weloverwogen en goedgekeurde combinaties. Wij zijn aangesloten bij de RZWH. Ook dekreuen aanwezig. 14 JULI 2018. 10 JULI 2018. Best Kept Secret de la Azzurra.
Consult
Home Misthy's' Friends.
Zwitserse witte herder kennel Misthy's' Friends is een Zwitserse witte herder kennel, waar de honden in huiselijke kring verblijven. Hierdoor krijgen ze een goede band met mens en dier. Onze Zwitserse witte herder roedel bestaat op dit moment uit onze teven Char Merel, Enjoy, Heaven, Lotus Lola en Nikita en onze reuen Easy en Nio.
Cilinderslot
Pups en herplaatshonden.
Wij zijn ervan overtuigd dat wanneer uw schattige, humoristische, dartelende witte bolletje met zijn zwarte kraaloogjes, buitelend over zijn eigen pootjes zich in uw armen stort, het moment is aangebroken waarop ook u besmet wordt met het Witte Herder virus zoals velen u zijn voor gegaan!
bosiet rotterdam
Inhoud. Van De Witte Klaver.
van de Witte Klaver. White Swiss Shepherd Dogs Berger Blanc Suisse. Hartelijk Welkom / Welcome. Pupjes van en Gioia en Yindi zijn geboren! meer informatie pagina Pups email: info@vandewitteklaver.nl. Nog reutjes beschikbaar. N.B: Het CONTACTformulier niet gebruiken a.u.b. Klik hier voor adres en contactgegevens.
millers juice
Erijane witte herder kennel Erijane.
Witte Herder Kennel. Witte herders in het water. Witte herder pup. Witte herders in de sneeuw. Erijane witte herder kennel. Welkom bij de grote hobby van Erik en Janet Zuidema. De website is onlangs geheel vernieuwd en we hopen dat u deze met veel plezier zult doorlezen.
Zwitserse Witte Herdershond kennels in Nederland Doggo.nl.
Groot liefhebber en kleinschalige fokker van Zwitserse Witte Herders. Hondenfokker Meer info. Erijane Witte Herder Kennel. Witte Duitse Herdershond. Hondenfokker Meer info. Zwitserse Witte Herder Kennel Misthy's' Friends. Schoolstraat 13 2211 EA Noordwijkerhout. Kennel Witte Herder / White Swiss Shepherd Dog.
Vansuthwalda Zwitserse Witte Herders.
Wij zijn een Zwitserse Witte Herder kennel. We zijn geen grote fokker. Onze honden leven bij ons in huis. Af en toe hebben we een nestje. Omdat we zon nestje pups in huis geweldig vinden. en omdat we iedereen zon prachtige hond gunnen, een maatje voor het leven.
Fan Sjonah-Mae Zwitserse Witte Herders.
ZWITSERSE WITTE HERDER WHITE SWISS SHEPHERD BERGER BLANC SUISSE. een fantastische gezinshond een prachtige verschijning een geweldig fijn karakter. Onze 4 witte kanjers: Niemo voor Sjonah rechts Ayura links Leroy midden achter. KENNEL FAN SJONAH-MAE ZWITSERSE WITTE HERDERS Niets van deze website mag zonder welke vorm van toestemming worden gekopieerd gebruikt Copyrights reserved Webdesign door O-W Design.
ZWHVN Zwitserse Witte Herder Vereniging Nederland.
De vereniging heeft ten doel het bevorderen van het fokken en veredelen van en de liefhebberij in het ras, fokkers en liefhebbers van het ras te verenigen en de belangen te behartigen van het ras en de eigenaren van de Zwitserse Witte Herder.

Contacteer ons