Resultaten voor opvoeding lhasa apso

   
 
opvoeding lhasa apso
 
Lhasa Apso Puppies een Tibetaans hondenras lhasa apso pups te koop.
Als dit geen probleem voor u is dan zou ik zeker eens bij mij informeren. Er is geen echte algemene opvoeding voor iedere Lhasa Apso omdat elke huiselijke omgeving anders is. Wel zijn er algemene regels die altijd in acht moeten worden gehouden.
stuntsteppen
Lhasa Apso informatie over de Lhasa Apso Royal Canin.
Andere rasnaam: Apso. Uiterlijke kenmerken van de Lhasa Apso. Het karakter van de Lhasa Apso. Sterk, levendig, altijd waakzaam, ondernemend, met een sterke persoonlijkheid. Hij is zelfverzekerd en een beetje koppig, maar ook kalm, aanhankelijk, gevoelig, lief voor kinderen en een plezierig gezelschap. Hij is terughoudend tegenover vreemden en met zijn zeer scherpe gehoor en schelle blaf is het een uitstekende waakhond. Hij heeft een consequente opvoeding nodig.
slotenmaker amsterdam
Hondenrassen Lhasa Apso.
De Lhasa Apso heeft van jongs af aan een consequente opvoeding nodig, de hond heeft de neiging om de baas overal mee naar toe te slepen. Zolang de baas duidelijk leiding geeft is er niets aan de hand en luistert de hond uitstekend.
3d pen hema
Rasinformatie Lhaso Apso MaxLuna.
De Lhasa Apso heeft een consequente, duidelijke, opvoeding met veel geduld nodig. Deze honden kunnen het redelijk met soortgenoten en matig met kleine kinderen vinden. Het is daarom belangrijk hem goed te socialiseren. De Lhaso Apso is langharig. De Lhasa Apso past zich makkelijk aan.
kanjers stroopwafels
Lhasa Apso Honden Page.
Met name als de kastanjes vallen en er veel klitten in de vacht blijven hangen. Opvoeding van de Lhasa Apso. zoals alle Oosterse hondenrassen is ook de Lhasa Apso wat eigenwijs. Verwacht van hem geen kunstjes en leid zijn karakter in de juiste banen, door hem te belonen wanneer hij iets goed doet.
Lhasa Apso Karakter, opvoeden, gedrag en meer op Startpunthonden.
Activiteit en bewegen. De Lhasa Apso vindt het heerlijk om te spelen en is vrij onstuimig. De Lhasa is een uitstekend appartement en flat bewoner. Leeftijd: 12 14 jaar. Schofthoogte: 25-28 cm. Gewicht: 4-7 kg. Atopie Oogontsteking Oorontsteking Nierinsufficiƫntie. geplaatst op 9 december 2016 1637.: Huymans, hoop dat ik de naam goed spel: Wat spannend dat het bijna zover is! Misschien is het inmiddels zover? Een lhasa is wel heel aanhankelijk. Onze Lhasa's' heten Max en Sherry en het zijn twee reutjes. Misschien willen jullie vader, moeder of oma helpen hoe je met de pup om moet gaan. Ik zie vaak eigenaren van een jonge hond die de hond na een jaar vervelend vinden maar hebben dan eigenlijk geen opvoeding gegeven, dus geen aandacht.
Lhasa Apso De Nieuwe Hond.
Ze gaan over het algemeen erg goed om met andere honden. De omgang met andere dieren geeft geen problemen, mits hij wel goed gesocialiseerd is. Met oudere kinderen gaat de Lhasa Apso goed om. Tegenover onbekenden stelt hij zich afwachtend op.
Binnekort lhasa apso-pup: nog wat vraagjes Nieuwe hond Honden algemeen Forum Hondencentrum.
trouwens lhasa apso staat er om bekend dat ze snel zindelijk zijn dus dat is weer een voordeelemo4 katten en de puppy rustig laten wennen, zoals kristel ook al zegt, de kat niet dwingen en het gewoon in het eigen tempo kennis laten maken en aan elkaar laten wennen. borstelen, zo vaak mogelijk, het liefst om de dag ofzo omdat ze langharig zijn en dat gaat als je het niet goed bij houd helemaal vervilten dus wel een aandachtspuntje maar dat komt vast en zeker goed! heel veel plezier met de pup en geniet er van! geplaatst op 17-05-2012 om 0011.: Tja elke hond is anders he. Je zal moeten afwachten wat voor type hond het zal worden en je opvoeding er een beetje op afstellen.
Tips bij het opvoeden en het gedrag van de Lhasa Apso Startpunthonden.
Opvoeding en gedrag. Het ras Ziektes Gedrag Fokkers Te koop Foto Video Reacties. Tips bij het opvoeden van Lhasa Apso. Loop je tegen problemen aan bij het opvoeden van je Lhasa Apso? Wellicht zijn bijbehorende artikelen dan interessant. Niet gevonden wat je zocht?

Contacteer ons