Zoeken naar lhasa apso reu

   
 
lhasa apso reu
 
Lhasa Apso Karakter, opvoeden, gedrag en meer op Startpunthonden.
Hij is heel aanhankelijk en erg snel zindelijk. We hopen binnenkort onze tweede Lhasa Apso te kunnen adopteren. geplaatst op 2 september 2011 1715.: sinds gisteren hebben wij een Lhasa-Apso en ik moet zeggen dat wij er direct verliefd op waren. Het is een reu van 10 weekjes en heeft de toepasselijke naam Rakker gekregen.
SEO Marketing
Het HondenForum Bekijk onderwerp Lhasa apso reutje.
Ik wist niet dat een drukke pup ook al een reden was om chemisch te castreren, iedere pup heeft daar toch recht op. Was het plassen gelijk toen hij voor de eerste keer op de bank mocht? Titel: Re: Lhasa apso reutje.
brandblusser
Lhasa Apso informatie over de Lhasa Apso Royal Canin.
Het karakter van de Lhasa Apso. Sterk, levendig, altijd waakzaam, ondernemend, met een sterke persoonlijkheid. Hij is zelfverzekerd en een beetje koppig, maar ook kalm, aanhankelijk, gevoelig, lief voor kinderen en een plezierig gezelschap. Hij is terughoudend tegenover vreemden en met zijn zeer scherpe gehoor en schelle blaf is het een uitstekende waakhond. Hij heeft een consequente opvoeding nodig. Goud, zand, honing, donkergrijs, leisteen, rookkleur, meerkleurig zwart, wit, of bruin. Lang en compact. Stevige hals, met mooi gewelfd profiel. Goed ontwikkelde ribben. Goed ontwikkelde achterhand. Reu: ongeveer 25 cm.
macbook pro
Vind lhasa apso op Marktplaats.nl.
Lhasa apso: 21 stuks poedel wit: 5 stuks poedel abrikoos: 5 stuks ze zijn 20x16cm. Het liefst verkoop ik ze per ras, anders vanaf 10 stuks 1euro per stuk. 10 Of meer is 50% korting verzendkosten koper kijk ook bij mijn andere advertenties voor andere rasgroepen of stickers. Lhasa Apso puppy reu.
castratie en sterilisatie van de Lhasa Apso.
Een teef kan vanaf een leeftijd van 4 maanden worden gesteriliseerd, voor de eerste loopsheid. Of twee tot drie maanden na het begin van de eerste of tweede loopsheid. Lhasa Apso puppies for sale Breed Information. Lhasa Apso information, Tibetan dogs from the roof of the world dog breeder EL Minja's' kennel.
Puppyplaats.nl Lhasa Apso pup, reutje Lhasa Apso pups.
Lhasa Apso pup, reutje. 211 x bekeken sinds gisteren om 2147.: Ras: Lhasa Apso Info. Leeftijd: 3-6 maanden oud. Stamboom Gechipt Ontwormd Inge├źnt. Bekijk op landkaart. Prijs: Op aanvraag. Wij zoeken voor ons lieve lhasa apso reutje een fijn huisje.
Lhasa Apso Honden rassen Honden.
Alle kleuren en kleurencombinaties zijn bij de Lhasa Apso toegestaan, behalve chocoladebruin. Hoogte en gewicht. De Lhasa Apso reu is ongeveer 25 cm hoog, de teef is iets lager. Het gewicht van de Lhasa Apso is 7-8 kg. Bron rasinformatie: www.uwhondenkat.nl.
Lhasa Apso Puppies een Tibetaans hondenras lhasa apso pups te koop.
Onderstaande foto is van mijn zelfgefokte reu Kampioen EL Minja's' Thsang-Pa en zijn dochter kampioen EL Minja's' Thamina de meest winnende Lhasa Apso van de afgelopen jaren De geschiedenis van EL Minja's' begint in 1970, in die dagen fokte ik Afghaanse windhonden en ontmoette mijn toekomstige echtgenoot Frank bij het bezoeken van hondententoonstellingen in Europa.

Contacteer ons