Op zoek naar lhasa apso reu?

   
 
lhasa apso reu
 
Lhasa Apso Honden rassen Honden.
Alle kleuren en kleurencombinaties zijn bij de Lhasa Apso toegestaan, behalve chocoladebruin. Hoogte en gewicht. De Lhasa Apso reu is ongeveer 25 cm hoog, de teef is iets lager. Het gewicht van de Lhasa Apso is 7-8 kg. Bron rasinformatie: www.uwhondenkat.nl.
verbinding
Lhasa Apso Hondencentrum.
Training Lhasa Apso. Verwacht geen extreme gehoorzaamheid van de Lhasa Apso. Oosterse rashondjes zijn daarvoor iets te eigenwijs. Let er dus op dat u niet te hard bent, anders kruipt de Lhasa Apso verongelijkt in een hoekje weg. Wees positief als het diertje iets begrijpt en goed uitvoert.
beveiligingscamera
Hond kopen Ouders Online.
Wij zijn hier een enorme liefhebbervan de maltezer, maar dit ras is erg populair en ik weet dat veel maltezers problemen krijgen met de kniegewrichten. Dit was voor ons reden om naar een ander ras te kijken en het is een lhasa apso geworden.
Taxi Utrecht
lhasa-apso-newssite.
Alles wat u moet weten wanneer u wilt fokken met uw Lhasa Apso?
Als eigenaar van de Lhasa Apso teef bent u bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het uitkiezen van een geschikte reu en het vaststellen van het juiste moment van dekken. Daarnaast moet u ook nog de dracht en de geboorte begeleiden en na de bevalling de Lhasa Apso teef en pups goed verzorgen en socialiseren.
lhasa-apso-newssite.
Lhasa Apso Puppies een Tibetaans hondenras lhasa apso pups te koop.
Onderstaande foto is van mijn zelfgefokte reu Kampioen EL Minja's' Thsang-Pa en zijn dochter kampioen EL Minja's' Thamina de meest winnende Lhasa Apso van de afgelopen jaren De geschiedenis van EL Minja's' begint in 1970, in die dagen fokte ik Afghaanse windhonden en ontmoette mijn toekomstige echtgenoot Frank bij het bezoeken van hondententoonstellingen in Europa.
Een reutje of een teefje? HondenForum.
Lees hier alles over de voor en nadelen bij zowel teefje als reu. Succes met het maken van een keuze. Op de site van de Raad van Beheer kun je misschien ook nog achter adressen komen van de lhasa apso.
Hondenrassen Lhasa Apso.
Home Hondenrassen Lhasa Apso. Subgroep: Tibetaanse hondenrassen. Land van herkomst: Tibet. Hoogte: reu 24-26 cm, teef 22-24 cm. Gewicht: reu 5-6 kilo, teef 4-5 kilo. Klik hier en bekijk alle filmpjes. van de Lhasa Apso op youtube.com. Informatie over de Lhasa Apso.

Contacteer ons